Over ons

Maak kennis met AdminNext

Efficiƫnt boekhouden in de zorg

AdminNext is een vernieuwend bedrijf gericht op het moderniseren van administraties. Dit betekent dat wij moderne oplossingen bieden op het gebied van administratie, personeel en informatievoorziening. De belangrijkste doelgroepen van AdminNext zijn praktijken, kleine en middelgrote zorgorganisaties. De oprichters van AdminNext hebben veel ervaring in de administratie van verschillende zorgorganisaties waaronder huisartsen, eerstelijnszorg, ouderenzorginstellingen, thuiszorgorganisaties en jeugdzorg.

yellow_bg1.jpg
top_image_1542872418.jpg

''De jaarrekening is de uitkomst van een goed gevoerde administratie.''

-Dennis

AdminNext ziet de jaarrekening als onderdeel van haar standaard dienstverlening en biedt deze daarom kosteloos aan.

Onze werkwijze

AdminNext is er op gericht om u direct inzicht te geven in de prestaties van uw praktijk of organisatie. Hierbij maakt AdminNext gebruik van software die gericht is op een zo eenvoudig en efficiënt mogelijk gebruik door u als klant. Dit betekent dat de software zoveel mogelijk handelingen automatiseert en het invoeren van mutaties eenvoudig maakt. Bijvoorbeeld via specifiek daarvoor ingerichte apps.
Hiermee bieden wij niet alleen een moderne en up to date administratieve dienstverlening, maar is deze ook kostenbesparend.

De mensen achter AdminNext

AdminNext is in juli 2017 opgericht door Maarten de Vries en Dennis Heinen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van administratieve dienstverlening in de zorg. Ook hebben wij veel kennis van moderne bedrijfsprocessen en het rapporteren en presenteren van informatie.

main_image_1542874274.jpg

Maarten de Vries

main_image_1542874399.jpg

Dennis Heinen

MorgenInternet